MAGAMRÓL

Szabados Tamás vagyok, 4. danos ninjutsu oktató. 2008-ban alapítottam és azóta vezetem a MAFC Ninjutsu szakosztályát. Amikor testnevelést kezdtem tanítani a BME-n, szembesültem azzal, hogy a testnevelés órák semmilyen módon sem illeszkednek az egyetem tananyagába. Ezért úgy állítottam össze az óráim anyagát, hogy segítsék a mérnökképzést, és összhangban legyenek a modern európai iskolarendszer anyagával, oktatási-, nevelési céljaival és módszereivel. Szabadidő szakosztály vagyunk, nem versenyzünk. Ezen az oldalon a harcművészettel, harcművészet oktatással kapcsolatos tapasztalataimról, gondolataimról olvashattok. A honlapunk: http://modernninjutsu.eu/

Friss topikok

A SIEBENKREUZ ALAPÍTVÁNY 27.

2011.06.10. 22:55 Napi Maflás

Natalia megjelenésével az Alapítványnál felbolydul az élet megszokott menete. Ráadásul Geriék bekapcsolódnak a felsősök pontszerző játszmájába is. Azonban valami nagyon félresiklik. A srácok belekeverednek egy gyilkosságba.

A Függelék az egyes részeket lezárva, bepillantást enged a színfalak mögé.

A történet holnap folytatódik.

 

 

 

FÜGGELÉK I.

 

Adatlap – „A”szárny

Név: Belovicz Gergely

Anyja neve: Kovács Júlia

Születési hely és év: Szekszárd, 1993.

Állampolgársága: magyar

Besorolása: A

Feladatkör: F-4126

Nyelvek: angol, francia. Eredmények félévekre lebontva itt.

Speciális képzés: stratégia és taktika, problémamegoldás.

Teljesítmény: 96,92%. Tantárgyakra lebontva itt.

Jellemzés: Kitartóan teljesít, jól reagál. Stressztűrő képessége kiváló. A kapott információkat kreatívan rendszerezi, időnként meglepő következtetésekre jut. Fizikai állapota kitűnő. Kapcsolatteremtő készsége jó. Hibafelismerő képessége, önismerete, elemzőkészsége elsőrangú, ha valamiben kudarcot vall, mindig megkeresi a sikertelenség okát, és kijavítja azt. Képes társait munkára serkenteni. Kitűnő szervező. Szabálykövető.

További teendők: Folyamatosan ellátni információkkal, feladatokkal, hogy ne legyen rálátása a projektre.

Megjegyzés: A csoportjában két A-besorolású ember van. Dönteni közöttük, kiemelni a megfelelőbbet.

 

Adatlap – „A”szárny

Név: Schauer István

Anyja neve: Hoenig Katalin

Születési hely és év: Kőszeg, 1993.

Állampolgársága: magyar

Besorolása: B

Feladatkör: S-823

Nyelvek: angol, francia. Eredmények félévekre lebontva itt.

Speciális képzés: összehasonlító jelelemzés, szemiotika, informatika.

Teljesítmény: 95,83%. Tantárgyakra lebontva itt.

Jellemzés: Egyenletesen teljesít. Jól irányítható, könnyen befolyásolható. Teljesítményében erős versenyszellem dominál. Tekintélytisztelő, hajlamos alárendelni magát az Alfa akaratának, azonban folyamatos érzelmi motivációt, átlátható célokat, helyzetet igényel. Válsághelyzetben potenciális problémaforrás – ennek ellenére ideális csapattárs. Ha elfogadja a célt, mindent megtesz a siker érdekében. Fizikai állapota jó. Amennyiben megfelelő érzelmi hátteret teremt számára az ember, biztosan lehet rá építeni. Szabálykövető.

További teendők: Megerősíteni a csoporttudatát, összehangolni az új csapattársával.

Megjegyzés: Az új helyzet miatt némileg labilissá vált.

 

Adatlap – „A”szárny

Név: Fodor Kálmán

Anyja neve: Lackó Boglárka

Születési hely és év: Baja, 1993.

Állampolgársága: magyar

Besorolása: E

Feladatkör: ME-012

Nyelvek: angol, francia. Eredmények félévekre lebontva itt.

Speciális képzés: számvitel.

Teljesítmény: 93,67%. Tantárgyakra lebontva itt.

Jellemzés: A szükséges minimumon teljesít. Háttérmunkára ideális, de folyamatos kontrollra van szüksége. Fizikai állapota megfelelő. Némi ösztönzéssel képes teljesíteni az előírt követelményeket. Szabálykövető.

További teendők: Nincs.

Megjegyzés: a két A-besorolású jelölt között hezitál.

 

Adatlap – „B”szárny

Név: Natalia Grosu

Anyja neve: Tania Vasile

Születési hely és év: Cluj-Napoca, 1993.

Állampolgársága: magyar, román.

Besorolása: A

Feladatkör: HZ-7618

Nyelvek: angol, francia, román, spanyol. Eredmények félévekre lebontva itt.

Speciális képzés: shiatsu, testnyelv, kutya- és lókiképzés, kommunikációelmélet, informatika.

Teljesítmény: 97,02%. Tantárgyakra lebontva itt.

Jellemzés: Kiemelkedő képességű vezető. Öntörvényű, intuitív, de átlagon felüli teljesítményt nyújt. Szerepe csoportjának felbomlásában tisztázatlan. Továbbképzése az „A”szárny igazgatójának határozott utasítására, az Alapítvány szabályzata ellenére folytatódik. Kiemelt kockázati tényező, folyamatos kontrollt igényel. Adottságaival tisztában van, hajlamos visszaélni képességeivel, folyamatosan tágítani igyekszik a határokat. Minden helyzetben vezető szerepre tör. Fizikai állapota kitűnő. Nem szabálykövető.

További teendők: A szobájában elhelyezett lehallgatót valaki hatástalanította. Megfigyelését fokozni.

Megjegyzés: A csoportjában két A-besorolású ember van. Dönteni közöttük, kiemelni a megfelelőbbet.

 

Adatlap – „A”szárny

Név: Rácz Barna

Anyja neve: Lovass Andrea

Születési hely és év: Debrecen, 1993.

Állampolgársága: magyar.

Besorolása: B

Feladatkör: L-46

Nyelvek: angol, francia. Eredmények félévekre lebontva itt.

Speciális képzés: matematika, általános nyelvészet, informatika, pszichológia.

Teljesítmény: 95,34%. Tantárgyakra lebontva itt.

Jellemzés: Kitűnő problémaérzékenységgel és helyzetfelismerő képességgel rendelkezik. Született elemző. Végtelenül pragmatikus, a cél elérésének érdekében csupán a szükséges erőfeszítésekre hajlandó. Ennek ellenére a megfelelő előnyök felkínálásával könnyen motiválható, mindig kellő színvonalon teljesíti a kapott feladatot. Tisztánlátása fegyelmezettséggel és végtelen munkabírással párosul, de a balesete óta érzelmileg labilissá vált. Fizikai állapota: rokkant. Szabálykövető.

További teendők: Folyamatos kontrollt igényel.

Megjegyzés: balesete miatt A-kategóriából visszaminősítve. Kapcsolattartó: Igor Makszimov.

 

ÚJSÁGHÍR

A BELVÁROSBAN GYILKOLJÁK A MAGYAROKAT AZ ORKOK

 

Január 25-én, este a Jókai téren leszúrták P. Kristóf üzletkötőt, aki a mentők kiérkezése előtt életét vesztette. P. Kristófnak nem volt családja. Munkatársai, barátai értetlenül állnak az esemény előtt. A rendőrség egyelőre „a nyomozás védelmének érdekében” nem ad információkat, de kollégánknak az egyik szemtanú elmondta, hogy a késelő egy ork nőstény volt. (Az értelmetlen brutalitás a cigánybűnözés fő jellemzője. A gyáva késelés amúgy is kormosék szokása – Marion Cosma meggyilkolásakor egy ország szembesült ezzel.) Az ügy kapcsán Vona Gábor, a Jobbik elnöke, a közbiztonság megerősítésére szólította fel a belügyminisztert.

(Lehel Kürtje)

 

RENDŐRSÉGI JEGYZŐKÖNYV

 

Elkövető: ismeretlen

Személyleírása: apró termetű (kb. 154-160 cm magas), fiatal (kb. 20-25 éves), vállig érő, sötét hajú, barna bőrű nő. Öltözéke: farmer, zöld dzseki, szögletes szemüveg, zöld, sildes sapka.

Időpont: Folyó év, január 25, 21:00 óra

Helyszín: Budapest, Jókai tér

Az áldozat neve: Palotás Kristóf

A halál oka: Szúrt seb, az áldozat még a helyszínen életét vesztette, a kiérkező mentők csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Az estenek több szemtanúja is volt, őket kihallgattuk, a vallomásokat csatoltam a jegyzőkönyvhöz. A támadást nem előzte meg szóváltás, láthatóan minden előzmény nélkül történt. Az elkövető indoka ismeretlen.

Megjegyzés: A boncolási jegyzőkönyv szerint a gyilkos fegyver erős, széles pengéjű kés lehetett. A szúrás könnyedén áthatolt a ruházaton, kicsit roncsolta a bordákat, és közvetlenül a szívet érte. A döfés szöge, pontossága, a fegyver feltételezett típusa valószínűsíti, hogy az elkövető valamelyik speciális katonai egységnél – esetleg egy illegális félkatonai szervezetnél – kapott kiképzést.

 

 

(Folyt. köv.)

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: regény a siebenkreuz alapítvány

A bejegyzés trackback címe:

https://napimaflas.blog.hu/api/trackback/id/tr202974259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása